Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
TM6 TM5 TM31

Roasted Red Pepper and Parsley Pesto

4.9 (42 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 280 g roasted red peppers, preserved, drained
  • 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
  • 80 g cashew nuts, unsalted
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • ½ tsp fine sea salt

Nutriční hodnoty
na 460 g
Kalorie
4204 kJ / 1004.8 kcal
Protein
36.3 g
Sacharidy
45.3 g
Tuk
78.8 g
Nasycený tuk
18.6 g
Vláknina
9.2 g
Sodík
1666 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty