Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kale Pesto
- 50 g walnut halves
- 80 g kale, tough stalks removed, chopped
- water, boiling
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh basil leaves (1 large handful)
- 80 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta Salad
- 1200 g water
- 400 g orzo
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 1 yellow pepper, sliced (5 mm) (approx. 150 g)
- 300 g bocconcini, torn in halves
- 100 - 120 g rocket
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1513 kJ / 362 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 19.5 g
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Cauliflower Mac and Cheese
1u. 40min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min