![Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b214ff82f011b3a89a7be1473c9196c/Derivates/dd877f0758c2054a9511e340e61351d9fcf34aa8.jpg)
Kompatibilní verze
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
'Meatballs'
- 120 g rolled oats (see tip)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 300 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 700 g cauliflower, cut in small florets
- 100 g soya milk
- 50 g olive oil
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
Gravy
- 1 garlic clove
- 40 g onion, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
- 400 g water
- 200 g soy cream
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2690.5 kJ / 643.1 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 12.8 g
- Sodík
- 311.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min
Glamorgan Sausages
50 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 Std. 15 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 Min