Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di salmone affumicato a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 pacchetto di pane di segale in quadratini o cerchi (vedere consiglio)
- 5 - 6 fili di erba cipollina fresca a pezzettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Mousse salmone e aneto
10 min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Bignè al salmone
1h 50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 godz. 20 min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Tartine tonno e ceci
30min
Flan al salmone affumicato
45min