Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate, a cubetti (1-2 cm)
- 80 g di cipolla rossa a rondelle
- 200 g di fagiolini verdi freschi, spuntati e tagliati a metà
- 700 g di polpo fresco, pulito e lavato
- 500 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 100 g di gambo di sedano a fettine
- 100 g di cetriolo con la buccia, senza semi e tagliato a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1333.6 kJ / 318.7 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Anelli di totano in umido
30 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Seppie con i piselli
40min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Insalata di mare in vasetto
50min
Moscardini al limone
30 Min
Spiedini di polpo e patate
1 Std. 30 Min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min