
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g hot water
- 20 blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed
- 1200 g water
- ½ tsp salt
- 200 g coconut milk
- 300 g glutinous rice soaked for 2 hours and drained
- 3 pandan leaves cut in 5 cm length
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 81 kcal / 338 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sambal Belacan
10min
Pineapple Tarts
1hod. 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1hod.
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1hod. 10min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1hod. 40min
Homemade Soy Milk
35min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4hod. 20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Homemade Pandan Kaya
55min