Zařízení & příslušenství
Braised Chicken Feet and Abalone
Příprava 25min.
Celkový 50min.
3 portions
Suroviny
-
chicken feets halved at joints, claws removed400 g
-
hot water to blanch
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
abalone (6-8 pieces), rinsed, scored80 g
-
fresh ginger1 slice
-
star anise1 piece
-
dried bay leaf1
-
cinnamon stick1
-
cooking oil20 g
-
garlic clove1
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce30 g
-
water100 g
-
lump sugar40 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35.9 g
Kalorie
2043.3 kJ /
488.3 kcal
Tuk
28.7 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sambal Petai Prawns
20min.
Chicken Porridge With Century Egg
30min.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1hod. 20min.
Chai Buey
1hod. 45min.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
Dried Shrimp Sambal
55min.
Chao qing cai (Chinese greens)
10min.
Curry chicken
1hod.
Rice Wine Chicken
30min.
Chicken porridge with century egg
30min.
Teochew Seafood Porridge
45min.