Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
-
500
g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bestreuen
nebo 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen - 2 geh. TL Salz
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum EInfetten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 503 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Dinkel-Hafer-Brot
1u. 10min
Italienisches Weißbrot
1u. 10min
Astra-Schrippen
2h 50min
Tomatenbrot
1h 35min
Zwiebel-Roggen-Brot
4u.
Landbrot Backhausart
1h 40min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1u. 30min
Bierbrot
2u.
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45min
Sesambrot
2u.
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min