
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Roggenkörner
- 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 30 g Zucker
- 2 TL Trockenhefe
- 300 g Roggenmehl
- 100 g Weizenmehl Type 405
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Kürbiskerne
- 50 g Leinsamen
- 220 g Buttermilch
- 180 g dunkles Bier
- 30 g Honig
- 2 TL Salz
- 1 EL Haferflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 206 kcal / 866 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Sesambrot
2hod.
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min
Dunkles Landbrot
4hod.
Sportler-Brot
3hod. 50min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Schwarzbrot
3hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min
Vollkornklotz
3hod. 30min
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min