Zařízení & příslušenství
Skandinavisches Roggenbrot
Příprava 10min.
Celkový 27hod.
20 Scheiben
Suroviny
-
Roggenkörner300 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen350 g
-
Zucker30 g
-
Trockenhefe2 TL
-
Roggenmehl300 g
-
Weizenmehl Type 405100 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Kürbiskerne80 g
-
Leinsamen50 g
-
Buttermilch220 g
-
dunkles Bier180 g
-
Honig30 g
-
Salz2 TL
-
Haferflocken1 EL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
7 g
Kalorie
866 kJ /
206 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hygge
8 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Dunkles Landbrot
4hod.
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min.
Dunkles Landbrot
3hod.
Möhren-Nuss-Brot
2hod. 10min.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Schwarzbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Sportler-Brot
3hod. 50min.
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Vollkornklotz
3hod. 30min.