Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g blanched almonds
- 200 g dark chocolate, 70% cocoa solids, pieces or callets
- 180 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 medium eggs
- 2 tsp icing sugar, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2769 kJ / 662 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 51.8 g
Alternativní recepty
Emmental Gougères
50min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Persian Love Cake
1h 15min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Honey and Blood Orange Cake
2h
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50 min.
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 godz. 40 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Frangipane Cake
1h 45min
Persian Carrot and Coconut Cake
2u. 20min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min