Kompatibilní verze
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 230 g water
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 150 g strong white bread flour
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 150 g sausages, uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 180 g ricotta cheese, well drained
- 100 g San Marzano tomatoes, seeds removed, diced (5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
Assembly and Cooking
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 30.5 g
Alternativní recepty
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 Std. 50 Min
Beer Cheese
15 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3hod.
Crispy olives
1h 30min
Tomato Pie
3hod.
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40 min