Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia

Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia

5.0 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 portions

Suroviny

Dough
  • water
    230 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    150 g
  • plain flour plus extra for dusting
    250 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Filling
  • sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)
    150 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • ricotta cheese well drained
    180 g
  • San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)
    100 g
  • fresh basil leaves only
    1 sprig
  • fine sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
  • frying oil (e.g. sunflower or vegetable)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 11 g
Kalorie 1950 kJ / 466 kcal
Tuk 30.5 g
Sacharidy 39.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...