Zařízení & příslušenství
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
Dough
-
water230 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tuk
30.5 g
Sacharidy
39.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mini rum baba bundts
2h
Croque Madame
45min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
"Little house" slice
6h 30min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Rum Babas
3h 45min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11h 30min
Strawberry Bavarois
6h
Khachapuri
1h 30min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min