Kompatibilní verze
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 230 g water
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 150 g strong white bread flour
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 150 g sausages, uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 180 g ricotta cheese, well drained
- 100 g San Marzano tomatoes, seeds removed, diced (5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
Assembly and Cooking
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 30.5 g
Alternativní recepty
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Žádné hodnocení
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Pommes Dauphine
2 Std. 10 Min
Beef Fajitas
1 godz.
Vegetable Spring Rolls
2 Std. 10 Min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min