Zařízení & příslušenství
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
Dough
-
water230 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tuk
30.5 g
Sacharidy
39.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Gingerbread Chocolate Cake
4hod. 30min.
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min.
Caesar Salad
30min.
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1hod. 10min.
Coffee Semifreddo
6hod. 30min.
Tuna and Olive Empanaditas
4hod. 5min.
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45min.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min.
Gozleme
1hod. 15min.
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6hod.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2hod.
Tarte Bourguignonne
1hod. 30min.