Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Möhren, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 100 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 500 g Schweinegulasch, in Stücken (ca. 2,5 x 2 cm)
- 350 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 400 g Wasser
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ - 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 EL Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2h 10min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Hackbällchen-Suppe
35min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 Std. 30 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Italienisches Gulasch
2h