Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit roulé
- 3 œufs
- 125 g de mascarpone
- 25 g de farine de blé
Le croustillant au praliné
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 40 g de Pailleté Feuilletine™ ou de gavottes écrasés
- 40 g de pralin
La ganache montée
- 150 g de chocolat noir
- 225 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de pralin, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1940.4 kJ / 466 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 33.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche tout chocolat
7h 20 min
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 godz.
Galette des Rois à la frangipane
2h
Bûche aux marrons
1h 40min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 godz. 30 min
Bûche glacée
8 godz.
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche express au praliné
45min
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min