Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit roulé
- 3 œufs
- 125 g de mascarpone
- 25 g de farine de blé
Le croustillant au praliné
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 40 g de Pailleté Feuilletine™ ou de gavottes écrasés
- 40 g de pralin
La ganache montée
- 150 g de chocolat noir
- 225 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de pralin, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1940.4 kJ / 466 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 33.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Bûche express au praliné
45min
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Bûche salée au saumon
3 Std.
Bûche chocolat noir et gingembre
1h 50 min.
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h