Zařízení & příslušenství
絲瓜豆腐盅
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀1 條
-
雞胸肉 切塊250 克
-
紅蘿蔔 切塊30 克
-
蒜頭2 粒
-
板豆腐 擠乾水份,切塊200 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
黑麻油1 茶匙
-
枸杞 裝飾用少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.6 g
Kalorie
28 kJ /
117 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
7.54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
樂活蔬食
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan