Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 條 絲瓜, 去皮和頭尾,切圓筒狀
- 250 克 雞胸肉 ,切塊
- 30 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 2 粒 蒜頭
- 200 克 板豆腐 ,擠乾水份,切塊
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 太白粉
- 500 克 水
- 1 茶匙 黑麻油
- 少許 枸杞 ,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 28 kJ / 117 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 7.54 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.8 g