絲瓜豆腐盅

絲瓜豆腐盅

1.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀
    1 條
  • 雞胸肉 切塊
    250 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    30 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 板豆腐 擠乾水份,切塊
    200 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 枸杞 裝飾用
    少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.6 g
Kalorie 28 kJ / 117 kcal
Tuk 2.5 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 7.54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...