Butternut Squash Macaroni Cheese
TM31 TM5 TM6

Butternut Squash Macaroni Cheese

4.3 (124 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 800 g water
  • 400 g butternut squash, diced (1 cm)
  • 350 g macaroni pasta
  • 40 g plain flour
  • 40 g unsalted butter, cut in pieces
  • 400 g milk
  • ½ tsp fine sea salt, or more to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or more to taste
  • 2 pinches ground nutmeg

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2077.9 kJ / 496.6 kcal
Protein
19.3 g
Sacharidy
60.4 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
11.5 g
Vláknina
3.4 g
Sodík
417.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty