Zařízení & příslušenství
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (volitelně)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
644.9 mg
Protein
2.1 g
Kalorie
859.4 kJ /
205.4 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
13.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
West African
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Festive Camembert Wreath
1hod. 50min.
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Žádné hodnocení
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min.
Jollof Rice
1hod. 20min.
Spicy Honey
10min.
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min.
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10hod. 30min.
Traditional minestrone
45min.
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3hod. 10min.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min.