Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 130 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
Ripieno
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di prosciutto crudo
- 200 g di mozzarella
- 400 g di ricotta ben scolata dal siero
- 2 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25 min
Sformato di patate e ricotta
1 Std. 30 Min
Quiche di patate, porri e ananas
2h 20 min
Torta di patate e mais
1h 50 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Biscotti cegliesi
1 Std. 10 Min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Pitta chicculiata
4h 45min
Pizza con la ricotta
2h 40 min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min