Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 130 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
Ripieno
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di prosciutto crudo
- 200 g di mozzarella
- 400 g di ricotta ben scolata dal siero
- 2 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Torta salata pasquale
2h
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20 min
Crostata al limone
1h 15 min
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Torta salata di pane
45 min
Scarpaccia
1h
Pitta chicculiata
4 Std. 45 Min
Rustico con uova e stracchino
1h
Girelle al gorgonzola e mortadella
8u.
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 min
Torta di pane salata
55 min