Zařízení & příslušenství
醬炒鳳爪
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
XO醬2 大匙
-
雞爪 剪去指甲,先以熱水川燙300 克
-
蠔油2 茶匙
-
米酒1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.195 g
Kalorie
1077 kJ /
257 kcal
Tuk
17.383 g
Vláknina
0.27 g
Sacharidy
3.713 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan