Zařízení & příslušenství
山藥紫薯煎餅
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
8 片
Suroviny
-
水600 克
-
紫薯 削皮切塊(約3公分)250 克
-
新鮮山藥 削皮切塊(約3公分)265 克
-
鹽1 小撮
-
中筋麵粉 (詳見要訣)200 - 250 克
-
煉乳20 克
-
油 適量,烙餅用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
34.1 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
671.8 kJ /
160.7 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
33.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
入秋養生
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan