山藥紫薯煎餅

山藥紫薯煎餅

4.8 10 rating
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
8 片

Suroviny

  • 600 克
  • 紫薯 削皮切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮山藥 削皮切塊(約3公分)
    265 克
  • 1 小撮
  • 中筋麵粉 (詳見要訣)
    200 - 250 克
  • 煉乳
    20 克
  • 適量,烙餅用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Sodík 34.1 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 671.8 kJ / 160.7 kcal
Tuk 0.6 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 33.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...