Zařízení & příslušenství
酒釀山藥雞湯
Příprava 5min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切片15 克
-
紅棗10 顆
-
水1200 克
-
米酒15 克
-
棒棒腿 川燙去血水500 克
-
新鮮山藥 切塊(約3公分)250 克
-
枸杞1 茶匙
-
酒釀60 克
-
鹽1 - 2 茶匙
-
糖1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28.6 g
Kalorie
2090.4 kJ /
500.1 kcal
Tuk
29.8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
27.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
調味醬烹飪術
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan