酒釀山藥雞湯

酒釀山藥雞湯

4.8 6 rating
Příprava 5min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 切片
    15 克
  • 紅棗
    10 顆
  • 1200 克
  • 米酒
    15 克
  • 棒棒腿 川燙去血水
    500 克
  • 新鮮山藥 切塊(約3公分)
    250 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 酒釀
    60 克
  • 1 - 2 茶匙
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28.6 g
Kalorie 2090.4 kJ / 500.1 kcal
Tuk 29.8 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 27.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...