蝦仁炒蛋
TM5 TM6

蝦仁炒蛋

2.5 (29 hodnocení)

Suroviny

  • 55 克 油 (炒蝦和炒蛋用)
  • 150 克 生白蝦仁 ,去腸泥 (詳見要訣)
  • 10 克 米酒
  • 4 顆 蛋
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 白胡椒粉
  • 15 克 蔥 ,切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1727.7 kJ / 413.3 kcal
Protein
22.8 g
Sacharidy
5.3 g
Tuk
33.7 g
Nasycený tuk
572.5 g
Vláknina
0.6 g
Sodík
680.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty