蝦仁炒蛋

蝦仁炒蛋

2.5 29 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • (炒蝦和炒蛋用)
    55 克
  • 生白蝦仁 去腸泥 (詳見要訣)
    150 克
  • 米酒
    10 克
  • 4 顆
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 切蔥花
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 680.6 mg
Protein 22.8 g
Kalorie 1727.7 kJ / 413.3 kcal
Tuk 33.7 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 572.5 g
Sacharidy 5.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...