Zařízení & příslušenství
蝦仁炒蛋
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
油 (炒蝦和炒蛋用)55 克
-
生白蝦仁 去腸泥 (詳見要訣)150 克
-
米酒10 克
-
蛋4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
蔥 切蔥花15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
680.6 mg
Protein
22.8 g
Kalorie
1727.7 kJ /
413.3 kcal
Tuk
33.7 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
572.5 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan