蔥油雞

蔥油雞

4.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 40min.
6 人份

Suroviny

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    2 隻
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 新鮮香菇 切片
    20 克
  • 切絲
    10 克
  • 切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    ½ 根
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 黑麻油 少許,依個人喜好調整

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.38 g
Kalorie 305 kJ / 73 kcal
Tuk 3.57 g
Vláknina 0.185 g
Sacharidy 0.37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...