Zařízení & příslušenství
蔥油雞
Příprava 5min.
Celkový 40min.
6 人份
Suroviny
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊2 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
新鮮香菇 切片20 克
-
蔥 切絲10 克
-
薑 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 切絲½ 根
-
白胡椒粉1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
黑麻油 少許,依個人喜好調整
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.38 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tuk
3.57 g
Vláknina
0.185 g
Sacharidy
0.37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan