Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů rajčat, velkých (cca 6 ks)
- 100 gramů salátové okurky, oloupané
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů bílého jogurtu, s živými kulturami např. Hollandia
- 100 gramů plnotučného tvarohu
- 20 gramů řepkového oleje, plus extra navíc
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- sůl, dle chuti
- 5 - 10 lístků čerstvé bazalky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 671 kJ / 160 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 Min
Cop s tuňákem
1h 40 min
Muffiny z listového těsta s lososem a avokádem
35 Min
Rebarborovo-jahodový nektar
Žádné hodnocení
Zeleninový salát ve skleničce
20 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1sa
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min
Anglické kedgeree
45 Min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30 Min