Zařízení & příslušenství
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů hrušek napůl
-
50 gramů jablek napůl
-
300 gramů mandlového mléka neslazeného
-
150 gramů vody
-
60 gramů jáhlových vloček
-
50 gramů hrušek na měsíčky (1 cm x 5 cm)
-
50 gramů jablek na měsíčky (1 cm x 5 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
227 mg
Protein
8.5 g
Kalorie
1593.3 kJ /
380.8 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
11.2 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
76.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
První sousta
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zeleninová rýže s tofu a edamame
1 Std. 15 Min
Vločková kaše
30 Min
Rýžová kaše s jablky a tvarohem
25 Min
Vařená quinoa
15 Min
Rýžová kaše
35 Min
Jáhlovo-maková kaše
20 Min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 Min
Ovesná snídaňová kaše z mleté rýže a mandlí
10 Min
Ovesná kaše se lněným semínkem a matcha jogurtem
8 Std.
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 Min
Thajská kokosovo-rýžová kaše s mangem
35 Min
Veganská kaše s ovocem a skořicí
15 Min