Zařízení & příslušenství
芒果核桃麵包
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
10 個
Suroviny
湯種麵糰
-
水200 克
-
細砂糖25 克
-
高筋麵粉200 - 250 克
芒果核桃麵糰
-
水140 克
-
細砂糖40 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用260 克
-
低筋麵粉40 克
-
伯爵茶葉 磨成粉狀½ 茶匙
-
奶油 室溫軟化30 克
-
芒果乾90 克
-
核桃25 克
-
大燕麥片 少許,裝飾用
-
南瓜籽 少許,裝飾用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
4.6 g
Kalorie
845 kJ /
202 kcal
Tuk
4.42 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
36.57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
零失敗西點烘焙
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan