Zařízení & příslušenství
赤肉湯
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
醬油30 克
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
米酒5 克
-
糖½ 茶匙
-
五香粉⅛ 茶匙
-
豬里肌肉 切粗條200 克
-
太白粉1 大匙
-
油5 克
-
新鮮香菇 切片150 克
-
熟竹筍 切細絲150 克
-
高湯1000 克
-
柴魚片5 克
-
烏醋15 克
-
芹菜 取根,切末(裝飾用)10 克
-
白胡椒粉 (裝飾用)¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
516.7 mg
Protein
15 g
Kalorie
780.4 kJ /
186.7 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
40.9 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-豬肉
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan