赤肉湯

赤肉湯

4.3 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    20 克
  • 醬油
    30 克
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 米酒
    5 克
  • ½ 茶匙
  • 五香粉
    ⅛ 茶匙
  • 豬里肌肉 切粗條
    200 克
  • 太白粉
    1 大匙
  • 5 克
  • 新鮮香菇 切片
    150 克
  • 熟竹筍 切細絲
    150 克
  • 高湯
    1000 克
  • 柴魚片
    5 克
  • 烏醋
    15 克
  • 芹菜 取根,切末(裝飾用)
    10 克
  • 白胡椒粉 (裝飾用)
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 516.7 mg
Protein 15 g
Kalorie 780.4 kJ / 186.7 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 40.9 g
Sacharidy 10.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...