三色炒豆包
TM5 TM6

三色炒豆包

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 油
  • 3 顆 蒜頭
  • 5 朵 乾香菇 ,泡軟,切條(寬約2公分)
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切條(寬約2公分、長約5公分)
  • 4 片 油炸豆腐皮 (約250克),切條
  • 2 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 糖
  • 80 克 水
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 30 克 芹菜 , 取莖、切段

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1269 kJ / 303 kcal
Protein
12.8 g
Sacharidy
19.4 g
Tuk
21.4 g
Vláknina
5.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty