Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 油
- 3 顆 蒜頭
- 5 朵 乾香菇 ,泡軟,切條(寬約2公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,切條(寬約2公分、長約5公分)
- 4 片 油炸豆腐皮 (約250克),切條
- 2 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 糖
- 80 克 水
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 芹菜 , 取莖、切段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1269 kJ / 303 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 5.8 g