Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 230 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de azúcar
- 150 g de mantequilla muy fría (en trozos)
- 5 cucharadas de agua fría
Relleno
- 100 g de queso emmental en trozos
- 100 g de mozzarella rallada
- 250 g de puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 1 cucharadita de pimienta verde en conserva (volitelně)
- 40 g de mantequilla
- 100 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
- 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.
Coca de verduras
40 min
Coca de morcilla
1h 10 min
Tarta flambeada alsaciana
1 Std. 5 Min
Costrada de queso brie
50 min
Coca de verduras
30 min
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2h
Pizza con bechamel de espinacas
1h 10 min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min
Tarta salada de puerros
1h 10 min
Empanadillas de puerro y queso
1 Std.
Quiche de puerro y queso gallego
1 Std.