蔥油雞腿
TM5 TM6

蔥油雞腿

4.4 (26 hodnocení)

Suroviny

  • 2 隻 帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)
  • 40 克 鹽 (醃漬用)
  • 40 克 米酒
  • 1000 克 水 (蒸煮用)
  • 3 支 蔥 ,切段
  • 5 片 薑
  • 30 克 香油
  • 50 克 蔥 ,切蔥花
  • 1 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1060 kJ / 253.2 kcal
Protein
18.2 g
Sacharidy
0.8 g
Tuk
18 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty