Zařízení & příslušenství
蔥油雞腿
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)2 隻
-
鹽 (醃漬用)40 克
-
米酒40 克
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
蔥 切段3 支
-
薑5 片
-
香油30 克
-
蔥 切蔥花50 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.2 g
Kalorie
1060 kJ /
253.2 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan