Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 豬絞肉
- 10 克 醬油
- 1 顆 蛋, 打散
- 160 克 新鮮荸薺 (約 8 顆)
- ½ 茶匙 太白粉
- 600 克 苦瓜 (約 2 條),切圓柱狀(高約2公分)、籽肉分開
- 10 克 油
- 20 克 蔭豆豉
- 15 克 小魚乾
- 400 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4.3 g