苦瓜封肉

苦瓜封肉

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 豬絞肉
    400 克
  • 醬油
    10 克
  • 打散
    1 顆
  • 新鮮荸薺 (約 8 顆)
    160 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 苦瓜 (約 2 條),切圓柱狀(高約2公分)、籽肉分開
    600 克
  • 10 克
  • 蔭豆豉
    20 克
  • 小魚乾
    15 克
  • 400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 25 g
Kalorie 1488 kJ / 355 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 4.3 g
Sacharidy 16.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...