Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 490 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'échalotes
- 10 g de beurre doux
- 200 g de girolles fraîches
- 200 g de champignons de Paris frais
- 100 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3495 kJ / 840 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 61.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œufs mollets en robe de noix
30 min
Feuilleté au crabe
1h 20 min
Bavarois tomate-fraise
2u. 25min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15 min
Minigratins à la grecque
20min
Croustillant méditérranéen
1h 15 min
Croustade aux champignons
1h 15 min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 min
Ballotine de saumon
25 min
Tartelette aux légumes de printemps
1h 10 min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20 min
Petit flan de la mer en cocotte
40 min