Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 490 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'échalotes
- 10 g de beurre doux
- 200 g de girolles fraîches
- 200 g de champignons de Paris frais
- 100 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3495 kJ / 840 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 61.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1 Std. 20 Min
Champignons farcis
55min
Crêpes aux fines herbes et aux asperges
35min
Sphères glacées au caramel de café
24 Std.
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1h 40min
Aumônière de moules aux petits légumes
1h 10 min
Croustade aux champignons
1 Std. 15 Min
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1h 40min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 godz. 35 min
Saumon en croûte feuilletée au citron
1 godz. 30 min