Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 490 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'échalotes
- 10 g de beurre doux
- 200 g de girolles fraîches
- 200 g de champignons de Paris frais
- 100 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3495 kJ / 840 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 61.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratiné de cannelloni au vert
1u. 45min
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1h 40min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Champignons farcis
55min
Tartelette aux fruits rouges
1u.
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15min
Croustade aux champignons
1h 15min
Croustillant méditérranéen
1h 15min
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2h 20 min
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
1h 15min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30 min