Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, type Manitoba, et un peu pour le moule
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella tressée, coupée en morceaux
- 6 filets d'anchois à l'huile
- 250 g de tomates entières pelées au jus, égouttées
- 1 pincée de sel, et un peu pour la finition
- 4 cœurs d'artichaut à l'huile, coupés en quartiers
- 50 g de champignons à l'huile, coupés en lamelles
- 50 g d'olives taggiasca
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3435 kJ / 821 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte fine aux sardines
45min
Pizza à la marinara
1 godz. 35 min
Anchois marinés au citron
1 godz. 35 min
Salade aux fruits de mer
30min
Pizzettes à l'artichaut
2 godz.
Pizza aux fruits de mer
2 godz.
Pizza quatre fromages
1 godz. 40 min
Pizza blanche à la roquette
1 godz. 35 min
Pizza aux légumes
2 Std. 5 Min
Pizza à la chicorée et jambon
1 godz.
Pizza quatre saisons
1 godz. 35 min
Pizza romaine
1 godz. 40 min