Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di latte
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 12 scampi freschissimi, sciacquati in acqua salata
- 200 g di foglie di spinaci freschi, sbollentati e strizzati
- 1 albume
Crema
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Salsa alle castagne
45 Min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5 Std. 20 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1ωρ. 25 λεπτ.
Antipasto di alici agli agrumi
2j 10 menit
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7h 30min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 Min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Soufflé al Castelmagno
55min
Paella
1j 50 menit