Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di latte
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 12 scampi freschissimi, sciacquati in acqua salata
- 200 g di foglie di spinaci freschi, sbollentati e strizzati
- 1 albume
Crema
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4h
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Galette des rois al limone
2h 30 min
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Cannelloni di zucca
1h 50 min
Soufflé al Castelmagno
55min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h