Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 128 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 47.3 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Crema di zucca e calamaretti
35 Min
Insalata di riso, polpo e limone
1h 30min
Brodetto alla triestina
1h
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30 min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Salsa della nonna
3h 30min
Coda di rospo all'andouille
1h 20 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15 min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 Min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h