Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 1 cipollotto a metà
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 170 g di lenticchie rosse
- 750 g di patate tipo bolognese pelate e a pezzi (2 cm)
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Condimento
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cicoria, lavata ed asciugata
- 300 g di luganega a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2619 kJ / 626 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1h 15min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min
Chili vegetariano
1h 5min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Žádné hodnocení
Rotolini di lasagne
1h
Lasagne valtellinesi
2小时
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1h
Apple crumble (senza lattosio)
50 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1 godz. 30 min
Quadrucci seppie e piselli
1 Std. 45 Min