
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 1 cipollotto a metà
- 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 170 g di lenticchie rosse
- 750 g di patate tipo bolognese pelate e a pezzi (2 cm)
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Condimento
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cicoria lavata ed asciugata
- 300 g di luganega a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 626 kcal / 2619 kJ
- Protein
- 24.4 g
- Tuk
- 25.5 g
- Sacharidy
- 80 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate e piselli
1hod.
Gnocchi alle ortiche
1hod. 10min
Terrina di verdure e uova
3hod. 20min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
40min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1hod. 5min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1hod. 30min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Gnocchi di spinaci
55min
Polenta ai porri
1hod. 5min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1hod. 30min