Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 1 cipollotto a metà
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 170 g di lenticchie rosse
- 750 g di patate tipo bolognese pelate e a pezzi (2 cm)
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Condimento
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cicoria, lavata ed asciugata
- 300 g di luganega a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2619 kJ / 626 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 min
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
1 Std. 30 Min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Gnocchi di patate e piselli
1 Std.
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1 Std. 15 Min