Zařízení & příslušenství
香蔥酥皮肉餅
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮香菇 略切塊80 克
-
豬絞肉200 克
-
蔥 切蔥花30 克
-
太白粉1 茶匙
-
白胡椒粉1 ½ 茶匙
-
醬油15 克
-
酥皮 (市售) 回溫至室溫10 片
-
蛋黃 打散1 顆
-
黑芝麻 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11 g
Kalorie
926.5 kJ /
221.6 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
12.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
3步驟料理奇蹟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan