香蔥酥皮肉餅

香蔥酥皮肉餅

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮香菇 略切塊
    80 克
  • 豬絞肉
    200 克
  • 切蔥花
    30 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 酥皮 (市售) 回溫至室溫
    10 片
  • 蛋黃 打散
    1 顆
  • 黑芝麻 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11 g
Kalorie 926.5 kJ / 221.6 kcal
Tuk 14.7 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 12.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...