Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g grzybów, suszonych (np. borowików, podgrzybków)
- 500 g wody
- 800 g kapusty kiszonej
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 140 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 35 g masła
- 2 - 3 szczypty soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 358.5 kJ / 85.7 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 715.3 mg
Alternativní recepty
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Kutia
24 Std. 50 Min
Wigilijna kapusta z grochem
2 godz. 20 min
Korzenny śledź z jabłkiem
2j 30 menit
Kompot z suszu
2j 10 menit
Hekele
2h 40 min
Makówki (Makiełki)
35 Min
Bigos
1j 30 menit
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1 Std. 15 Min
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1j 25 menit
Kapusta zasmażana
1 godz. 35 min
Sałatka jarzynowa na Varomie
50 menit