Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 40 g korzenia pietruszki
- 40 g korzenia selera
- 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 3 ząbki czosnku
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 20 g oleju
- 700 g wody
- 2 - 3 liście laurowe, suszone
- 3 - 4 ziarna ziela angielskiego
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 300 g białej kiełbasy, surowej
- 250 g ziemniaków, pokrojonych w 1,5 cm kostkę
- 1 ½ łyżki chrzanu, tartego
- 400 g zakwasu na barszcz biały
- 100 g śmietany, 18% tłuszczu, w temp. pokojowej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2342.7 kJ / 559.9 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 909.3 mg