杏仁豆腐

杏仁豆腐

3.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 50min.
4 人份

Suroviny

  • 明膠粉
    15 克
  • 260 克
  • 南杏 先以水浸泡4小時
    50 克
  • 牛奶
    250 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    150 克
  • 冰糖
    30 克
  • 新鮮綜合水果 少許,切丁
    桂花蜜, 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.083 g
Kalorie 1068 kJ / 255 kcal
Tuk 16.389 g
Vláknina 2.574 g
Sacharidy 18.42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...