杏仁豆腐
TM31 TM5 TM6

杏仁豆腐

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 明膠粉
  • 260 克 水
  • 50 克 南杏, 先以水浸泡4小時
  • 250 克 牛奶
  • 150 克 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
  • 30 克 冰糖
  • 新鮮綜合水果, 少許,切丁
    nebo 桂花蜜, 少許

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1068 kJ / 255 kcal
Protein
9.083 g
Sacharidy
18.42 g
Tuk
16.389 g
Vláknina
2.574 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty