Zařízení & příslušenství
杏仁豆腐
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 50min.
4 人份
Suroviny
-
明膠粉15 克
-
水260 克
-
南杏 先以水浸泡4小時50 克
-
牛奶250 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)150 克
-
冰糖30 克
-
桂花蜜, 少許新鮮綜合水果 少許,切丁
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.083 g
Kalorie
1068 kJ /
255 kcal
Tuk
16.389 g
Vláknina
2.574 g
Sacharidy
18.42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜品&甜湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan