Zařízení & příslušenství
紅燒豬蹄
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
6 人份
Suroviny
-
油1 大匙
-
薑 切片30 克
-
蔥 切段(約5公分)50 克
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約5公分)15 克
-
八角4 - 5 粒
-
豬腳 切段(約3公分),先以滾水川燙去血水1000 克
-
醬油170 克
-
冰糖30 克
-
米酒50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
800 克 水高湯800 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
44.2 g
Kalorie
2026 kJ /
484 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
18.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
閤家團圓年菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan