紅燒豬蹄
TM6 TM5

紅燒豬蹄

4.2 (39 hodnocení)

Suroviny

  • 1 大匙 油
  • 30 克 薑 ,切片
  • 50 克 蔥 ,切段(約5公分)
  • 30 克 蒜頭
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約5公分)
  • 4 - 5 粒 八角
  • 1000 克 豬腳 , 切段(約3公分),先以滾水川燙去血水
  • 170 克 醬油
  • 30 克 冰糖
  • 50 克 米酒
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • ¼ 茶匙 五香粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 800 克 高湯
    nebo 800 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2026 kJ / 484 kcal
Protein
44.2 g
Sacharidy
18.5 g
Tuk
25 g
Vláknina
0.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty