Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 大匙 油
- 30 克 薑 ,切片
- 50 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 30 克 蒜頭
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約5公分)
- 4 - 5 粒 八角
- 1000 克 豬腳 , 切段(約3公分),先以滾水川燙去血水
- 170 克 醬油
- 30 克 冰糖
- 50 克 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 五香粉
- ½ 茶匙 鹽
-
800
克 高湯
nebo 800 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2026 kJ / 484 kcal
- Protein
- 44.2 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.7 g