Zařízení & příslušenství
雪菜鮮肉包子
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
12 個
Suroviny
麵皮
-
油 多備一些刷油用1 茶匙
-
水250 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖1 大匙
-
中筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
內餡
-
嫩薑 切片5 克
-
雪裡紅 切段(約5公分)150 克
-
豬絞肉300 克
-
蔥 切蔥花2 根
-
蛋1 顆
-
醬油½ 大匙
-
米酒1 大匙
-
黑麻油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
組合
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
10.54 g
Kalorie
988 kJ /
236 kcal
Tuk
4.915 g
Vláknina
1.612 g
Sacharidy
36.212 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
早安!美善品
60 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan