Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
麵皮
- 1 茶匙 油, 多備一些刷油用
- 250 克 水
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 1 大匙 糖
- 500 克 中筋麵粉
- 1 茶匙 鹽
內餡
- 5 克 嫩薑, 切片
- 150 克 雪裡紅, 切段(約5公分)
- 300 克 豬絞肉
- 2 根 蔥, 切蔥花
- 1 顆 蛋
- ½ 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 黑麻油
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 太白粉
組合
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 988 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10.54 g
- Sacharidy
- 36.212 g
- Tuk
- 4.915 g
- Vláknina
- 1.612 g