Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'orge perlé
- 1900 g d'eau
- 50 g de carotte
- 50 g d'oignon
- 50 g de fenouil
- 30 g de branche de céleri
- 100 g de lard fumé
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 400 g de légumes racines (au choix : persil-racine, panais, cerfeuil tubéreux, navet, rutabaga, pomme de terre…)
- 3 gousses d'ail
-
1
cube de bouillon de volaille
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 1 bouquet garni
- 2 pincées de piment d'Espelette
- du sel
- du poivre moulu
- huile d'olive parfumée, pour la finition
- feuilles de coriandre fraîche (pousses), pour la finition
- persil plat frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 850 kJ / 205 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Soupe paysanne au lard
55min
Soupe paysanne express
45min
Minestrone
45min
Soupe de haricots blancs
20min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe complète végétarienne
30min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe des hortillons
1h 15min