
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
nebo 3 c. à café de levain de sarrasin type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de riz
- 100 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de sel marin
- huile pour le moule (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 2 pièce
- Kalorie
- 1817 kcal / 7682 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 360 g
- Vláknina
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1hod. 40min
Tarte Tatin sans gluten
1hod. 15min
Brioche sans gluten
2hod. 15min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1hod. 10min
Pâte brisée sans gluten
5min
Brioche sans gluten
3hod. 15min
Pain sans gluten aux fruits secs
2hod. 15min
Pain sans gluten riz et soja
3hod. 15min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2hod. 15min
Madeleines sans gluten
1hod.
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2hod. 30min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3hod. 15min