Pain sans gluten à la châtaigne
TM5 TM6

Pain sans gluten à la châtaigne

3.2 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
    nebo 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de riz
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile, pour le moule (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 2 pièce
Kalorie
7682 kJ / 1817 kcal
Protein
37 g
Sacharidy
360 g
Tuk
15 g
Vláknina
35 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty