Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
nebo 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de riz
- 100 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 2 pièce
- Kalorie
- 7682 kJ / 1817 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 360 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Madeleines sans gluten
1h
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten riz et soja
3u. 15min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3u. 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15min