Pain sans gluten à la châtaigne
TM6 TM5

Pain sans gluten à la châtaigne

3.2 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    nebo 3 c. à café de levain de sarrasin type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de riz
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile pour le moule (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 2 pièce
Kalorie
1817 kcal / 7682 kJ
Protein
37 g
Tuk
15 g
Sacharidy
360 g
Vláknina
35 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty