Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
nebo 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de riz
- 100 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 2 pièce
- Kalorie
- 7682 kJ / 1817 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 360 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten riz et soja
3u. 15min
Brioche sans gluten
3u. 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Brioche sans gluten
2h 15 min.
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min.
Blinis sans gluten
2h
Pain sans gluten pois chiches et graines
3u. 15min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte brisée sans gluten
5min