Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savoiardi biscuit
- 6 eggs, separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese, room temperature
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2443 kJ / 582 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 330.9 mg
Alternativní recepty
Panna cotta
6h 15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Profiteroles
2 Std.
Pork and porcini roulade
5h 15min
Cheesecakes in jars
4 godz.
Honey crème caramels
25h 55min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Ice cream cookie bowls
6h 15min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Frozen mojito cheesecake
24h 25min