Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savoiardi biscuit
- 6 eggs, separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese, room temperature
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2443 kJ / 582 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 330.9 mg
Alternativní recepty
Pears in red wine
3h 20min
Panforte
1h 30min
Apple cake
1h
Apple tart
1h
White fish wrapped in banana leaves
2 Std. 20 Min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 Std. 25 Min
Saint-Honore
2u. 45min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Koeksisters
1h
Panforte ice cream bombe
48hod. 25min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min