Zařízení & příslušenství
Savoiardi with mango and passionfruit
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 10min.
8 portions
Suroviny
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
330.9 mg
Protein
16 g
Kalorie
2443 kJ /
582 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
14.6 g
Sacharidy
73 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Mango pudding
12 Std. 15 Min