Savoiardi with mango and passionfruit

Savoiardi with mango and passionfruit

4.7 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 10min.
8 portions

Suroviny

Savoiardi biscuit
  • eggs separated
    6
  • sea salt
    2 pinches
  • caster sugar
    180 g
  • plain flour
    150 g
  • cornflour
    60 g
Mango and passionfruit
  • water
    250 g
  • fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
    800 g
  • caster sugar
    130 g
  • fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp
    2 - 3 tbsp
  • eggs
    2
  • mascarpone cheese room temperature
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 330.9 mg
Protein 16 g
Kalorie 2443 kJ / 582 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 14.6 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...