
Zařízení & příslušenství
Savoiardi with mango and passionfruit
Příprava 30min
Celkový 2hod. 10min
8 portions
Suroviny
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
582 kcal /
2443 kJ
Protein
16 g
Tuk
26 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
14.6 g
Sodík
330.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Festive Flavour
105 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland