Savoiardi with mango and passionfruit
TM6 TM5 TM31

Savoiardi with mango and passionfruit

4.7 (14 hodnocení)

Suroviny

Savoiardi biscuit

  • 6 eggs, separated
  • 2 pinches sea salt
  • 180 g caster sugar
  • 150 g plain flour
  • 60 g cornflour

Mango and passionfruit

  • 250 g water
  • 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
  • 130 g caster sugar
  • 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
  • 2 eggs
  • 500 g mascarpone cheese, room temperature

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2443 kJ / 582 kcal
Protein
16 g
Sacharidy
73 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
14.6 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
330.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty