
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savoiardi biscuit
- 6 eggs separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese room temperature
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 582 kcal / 2443 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 73 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Sodík
- 330.9 mg
Alternativní recepty
Choux pastry
2hod.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Pear and burghul salad
40min
Shichimi togarashi oysters
1hod. 10min
Hazelnut meringue roulade
1hod. 30min
Vanilla mascarpone parfait
2hod. 40min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4hod. 30min
Honey crème caramels
25hod. 55min
Frangipane cake
1hod. 45min
Baked salmon cheesecake
26hod. 35min
Champagne poached chicken terrine
1hod. 30min
Frozen mojito cheesecake
24hod. 25min