
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelised onion jam
- 2 tbsp olive oil
- 1200 g brown onion (approx. 8), cut into quarters
- 100 g brown sugar
- 200 g dry white wine
- 80 g verjuice
- 4 tsp kecap manis (sweet soy sauce)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 tsp sea salt
Gravy
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 350 g water
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp plain flour
- 50 g red wine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 222 kcal / 931 kJ
- Protein
- 4.8 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 1015.4 mg
Alternativní recepty
Lime glaze
40 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Apple sauce
20 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Traditional gravy
25 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 godz. 50 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Brandy cream
15 min
Apple and sage stuffing
10 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min