Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 9.2 mg
Alternativní recepty
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Pasta alla puttanesca
35 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Lentil bolognese
30 Min
Vegetarian chilli
35 min
Minestrone
40 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Pasta e fagioli
26sa
Vegetable lasagne
1h 35 min
Chunky mixed vegetable soup
50min