Pasta with fennel and tomato sauce
TM6

Pasta with fennel and tomato sauce

4.3 (58 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g vegetable oil
  • 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
  • 1 tsp fennel seeds
  • 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 20 g tomato paste
  • 1100 g water
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • ½ tsp balsamic glaze
  • 30 g pine nuts
  • 300 g dried penne pasta
  • 125 g bocconcini, drained and cut into halves

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2078.6 kJ / 494.9 kcal
Protein
18.5 g
Sacharidy
60.5 g
Tuk
18.1 g
Nasycený tuk
5.2 g
Vláknina
6.5 g
Sodík
9.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty