Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 9.2 mg
Alternativní recepty
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Sunrise smoothie
10 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Pasta primavera
1 godz.
Wonton soup (vegetarian)
45min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Lentil bolognese
30 min
Mushroom bolognaise
45min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable lasagne
1h 35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min