Pasta with fennel and tomato sauce

Pasta with fennel and tomato sauce

4.3 61 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • vegetable oil
    20 g
  • fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)
    400 g
  • fennel seeds
    1 tsp
  • brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
    60 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    20 g
  • water
    1100 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    ½ tsp
  • balsamic glaze
    ½ tsp
  • pine nuts
    30 g
  • dried penne pasta
    300 g
  • bocconcini drained and cut into halves
    125 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 9.2 mg
Protein 18.5 g
Kalorie 2078.6 kJ / 494.9 kcal
Tuk 18.1 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 60.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...