Zařízení & příslušenství
Pasta with fennel and tomato sauce
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
water1100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
balsamic glaze½ tsp
-
pine nuts30 g
-
dried penne pasta300 g
-
bocconcini drained and cut into halves125 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
9.2 mg
Protein
18.5 g
Kalorie
2078.6 kJ /
494.9 kcal
Tuk
18.1 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
60.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fakeaway favourites
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lentil moussaka
3hod. 30min.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min.
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14hod.
Vegetarian chilli
35min.
Mushroom stroganoff
20min.
Tofu scramble
25min.
Lentil curry (dahl)
30min.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1hod. 45min.
Prawns with coriander coconut rice
35min.
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3hod.
Nachos with beans and cashew sour cream
50min.