
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini drained and cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494.9 kcal / 2078.6 kJ
- Protein
- 18.5 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 9.2 mg
Alternativní recepty
Tempeh bolognaise
30min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5hod. 40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8hod. 15min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1hod. 50min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15min
Celeriac parmigiana
1hod. 10min
Rendang curry
30min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Vegetarian chilli
1hod. 5min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min