Zařízení & příslušenství
Everyday Indian curry paste
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1150 g
Suroviny
-
cumin seeds30 g
-
dried bay leaves2 - 3
-
coriander seeds30 g
-
whole cloves1 tsp
-
black cardamom pods12
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
brown onions (approx. 700 g), cut into quarters5
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (optional)2
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ghee (see Tips)40 g
-
canola oil40 g
-
fresh curry leaves30
-
canned whole tomatoes800 g
-
brown sugar1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1150 g
Sodík
4198.9 mg
Protein
34.67 g
Kalorie
6829 kJ /
1625 kcal
Tuk
109.85 g
Vláknina
65.65 g
Nasycený tuk
32.9 g
Sacharidy
119.44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Date and tamarind chutney
8hod. 50min.
Chaat masala
10min.
Madras curry powder
15min.
Bombay aloo
40min.
Ginger paste
15min.
Garlic paste
20min.
Tamarind paste
45min.
Pappadums with mint and coriander chutney
50min.
Gobi masala
30min.
Rogan josh
1hod. 35min.
Coriander chilli chutney
5min.
Bhuna gosht
1hod. 20min.