![Panacota con coulis de fresa Panacota con coulis de fresa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EC7E192-C764-4FB2-8511-9C4B74E1C488/Derivates/DA6DF999-A8FA-453B-87B0-F02D76514460.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1402.5 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de mamey
2 Std.
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 35min
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4 Std.
Pannacotta tropical
1 godz.
Pannacotta
6 Std. 15 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 Min
Galletas de anillos de naranja especiadas
50min
Postre de cristal con crumble de chocolate y reducción de frutos rojos
4 Std. 10 Min
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Pannacotta con salsa de mango
4 Std. 30 Min
Helado de choco menta
24 Std.