Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1402.5 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta con salsa de mango
4h 30min
Mazapán de almendras
10 Min
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4h 20min
Filete Wellington
14h
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3 godz. 40 min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12 Std. 30 Min
Carlota de mango y queso
7h
Pudín de arroz (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Merengue francés con cocoa
2h 10min
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Pannacotta
6h 15 min