
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 333 kcal / 1402.5 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Mousse de yogur
6hod. 15min
Flan de queso manchego
3hod.
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5hod.
Salsa de vainilla
15min
Crème brûlée de café TM6
15min
Chutney de mango y tamarindo
20min
Pasta quebrada (para quiche)
7min
Pannacotta con salsa de mango
4hod. 30min
Mermelada de frambuesa
55min
Salsa de fruta (coulis)
10min
Pannacotta
6hod. 15min