Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 6 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 140 g azúcar glass más 1 cucharada para decorar
- 6 yemas de huevo
- 1 cdita de café soluble
- 40 g de avellana, troceada
- 60 g de harina de trigo
- 40 g Licor de avellana
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de mascarpone
- 200 g de queso crema
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de café soluble
- 150 g de chocolate amargo cortado en trozos
- 5 g de mantequilla
- 20 g de avellana molida
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 18126.4 kJ / 4332.3 kcal
- Protein
- 76.1 g
- Sacharidy
- 403.2 g
- Tuk
- 266.4 g
- Nasycený tuk
- 139.3 g
- Vláknina
- 21.3 g
- Sodík
- 1809.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paletas de sandía
7 godz.
Pastel de Piñón
1 godz. 20 min
Pastel de crema y champán
55min
Paletas de hielo arcoíris
10 Std.
Kipe de arroz
1h 30min
Galletas integrales con miel de agave y yogur
30 min
Oruga de chocolate
3 godz. 15 min
Pastel de chocolate
40min
Paletas heladas de fresa
6h
Cobertura de chocolate con aceite
5 min
Sopa con fideos versátil
50min
Horchata de pepita de melón
10min