Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de chocolate
- 340 g de harina de trigo
- 140 g de azúcar glass
- 50 g de harina de almendras
- 20 g de cocoa en polvo
- ½ cdita de sal
- 190 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 1 huevo
Ganache
- 360 g de chocolate con leche Jivara Chocolate con leche
- 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de glucosa
Montaje
- 670 g de frambuesas, frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2005 kJ / 477 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 232 mg
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1h
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2h
Mezcla infalible
5 Min
Ganache de chocolate
35 Min
Corona de chocolates
1h 30min
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4h
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3h
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3h
La Pavlova despeinada
4h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
45min
Festejo de zanahoria
2hod. 55min