Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de chocolate
- 340 g de harina de trigo
- 140 g de azúcar glass
- 50 g de harina de almendras
- 20 g de cocoa en polvo
- ½ cdita de sal
- 190 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 1 huevo
Ganache
- 360 g de chocolate con leche Jivara Chocolate con leche
- 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de glucosa
Montaje
- 670 g de frambuesas, frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2005 kJ / 477 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 232 mg
Alternativní recepty
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3h
Mini eclairs de frambuesa
3h
Crema pastelera
10 Min
Tiramisú
3h 15min
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.
Tejas de almendras
1h 30min
Soletas
50 Min
Hojaldre
1 Std. 20 Min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
NY Cheesecake
1 Std.
Festejo de zanahoria
2h 55min